Pispalan kirkko

Ajankohtaista Harjusta

4.9.2017 14.28

Ilmoittautuminen vuoden 2018 rippikouluihin on alkanut

Vuoden 2018 rippikoulujen ilmoittautuminen avautui tänään osoitteessa www.tampereenrippikoulut.fi. Ilmoittautuminen päättyy 25.9.2017.

Repoveden ripari
Repoveden kansallispuistossa pääsee seikkailuriparilla kokeilemaan kiipeilyä (ripari#39). Kuva Jussi Laitinen
15 vuotta ensi vuonna täyttävien kannattaa ilmoittautumista tehdessään pitää mielessä seuraavat asiat: 

  1. Rippikouluun ilmoittautuva voi ilmoittautua minkä tahansa seurakunnan rippikouluihin. Ilmoittautuessa on ilmoitettava neljä riparivaihtoehtoa, joista kahden on oltava oman kotiseurakunnan.
  2. Ilmoittautuminen kannattaa tehdä yhdessä kaverin kanssa, että pääsee samalle riparille. Jos hakemuksen tekee paperiversiona, pitää hakemukset niitata yhdeksi nipuksi.
  3. Ilmoittautumisajankohdalla ei ole väliä. Seurakunnat jakavat paikat niin, että mahdollisimman moni pääsee jollekin haluamalleen riparille toivomansa ystävän kanssa.

Vuoden 2018 uutuudet ovat erityisrippikouluja. Kaupunkiseikkailuriparilla tarvitset älypuhelimen ja bussikortin, koska arkipäiville osuvia tapaamisia on ympäri Tamperetta. Laulupainotteisella riparilla tietysti lauletaan, yhdessä ja paljon. Ihan eka ripari on suunniteltu niille, jotka tahtovat aloittaa riparin heti uuden vuoden jälkeen ja juhlia konfirmaatiota sesongin ulkopuolella.

repov2
Seikkailuriparilaisia kiipeilemässä Repoveden kansallispuiston kallioilla. Kuva: Jussi Laitinen
Mitä rippikoulu maksaa?

Kaupunkirippikoulut ovat maksuttomia. Leirien hinta määräytyy keston mukaan, eli 19€/vuorokausi (tulo- ja lähtöpäivät lasketaan yhdeksi päiväksi), johon lisätään kuljetusmaksut 10-25€. Ahvenanmaan, pyöräily- ja lapin rippikoulut, ulkomaan- ja liikuntapainotteiset rippikoulut ovat omakustannehintaisia.


Ilmoittautuminen, tarkemmat tiedot ja ohjeet löytyvät osoitteesta www.tampereenrippikoulut.fi.

Rippikouluista voi myös tiedustella rippikoulutoimistosta arkisin 9-15 p. 03 219 0319

Kastamattomien kannattaa osallistua riparilaisten omaan Aamukasteeseen 19.5.2018


Palaa otsikoihin